Lenterecepten: asperges

Niet alleen de lente staat binnenkort weer voor de deur, ook het aspergeseizoen gaat van start! De eerste asperges zijn al uit de grond geschoten en we kunnen niet wachten je te inspireren met onze heerlijke aspergegerechten. Op deze pagina vind je alle inspiratie voor het witte goud.

Asperges in soep

Bereiding:
  1. Verwarm de aspergesoep zoals is voorgeschreven op de verpakking.
  2. Kies je topping: combineren kan ook!
  3. Leg een eetlepel van je gekozen topping(s) op de soep vlak voor het serveren.
  4. Eet smakelijk!

Aspergesoep met verschillende toppings: zalm, ham, ei en peterselie.

Ingrediënten per persoon:

  • 150 gram aspergesoep
  • 15 gram zalm
  • 20 gram ham
  • 1/2 eitje
  • Peterselie naar wens

Ingrediënten per persoon:

  • 5 asperges (naar wens)
  • 1 kleine moot zalm (80 gram)
  • 150 gram aardappeltjes
  • 50 Hollandaise saus
  • Peterselie naar wens

 

Wit goud in de mix

Zalm met asperges, krieltjes, Hollandaise saus en peterselie.

Bereiding:
  1. Verwarm de componenten zoals op de verpakking is aangegeven.
  2. Schep de zalm, asperges en krieltjes op het bord.
  3. Serveer de saus over het gerecht óf serveer in een bakje.
  4. Eet smakelijk!

Benieuwd naar het gehele lenteassortiment?

Combineer de heerlijkste lenteartikelen en maak je eigen lentemenu. Als klant bekijk je alle geselecteerde producten gemakkelijk in één overzicht. Ben je nog niet ingelogd? Log dan eerst in.