bewust inkopen, koken en omgaan met voedsel

Duurzaamheid in de zorg

Duurzaamheid in de zorg wordt een steeds belangrijker onderwerp. Wat kun je als zorgmedewerker doen om verantwoorde keuzes te maken? Duurzaam inkopen, energiezuinig koken, eten goed bewaren en minder verspillen; met onze handige tips zet jij een goede stap naar een betere wereld.

Duurzaam inkopen

Op een duurzame manier boodschappen doen of maaltijden bestellen kan best een uitdaging zijn. Wat zijn de belangrijkste punten waarop je moet letten?

Duurzaam koken

Goed plannen, minder zout gebruiken of vegetarisch eten: allemaal manieren om duurzamer te koken. Hoe doe je dat?

Duurzaam bewaren

Door producten goed te bewaren hoef je een stuk minder eten weg te gooien. Duurzamer én goed voor de portemonnee.

Duurzaam omgaan met afval

Om zwerfafval tegen te gaan zijn er verschillende maatregelen genomen. Lees hier wat dit betekent voor jouw organisatie. 

Duurzaam assortiment

Aan Tafel heeft een aantal duurzame eigen merken in het assortiment. Hiermee helpen we je bewust inkopen te doen, zonder in te leveren op kwaliteit.

exclusief

De Groene Hen

On the way to Planet-Proof eieren.

exclusief

Alex Meijer: Biologische thee

Eerlijke theekwaliteit zoals je gewend bent met een extra duurzame twist.

Blijf op de hoogte van het assortimentsnieuws

Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes op het gebied van ons assortiment? Of genieten van acties & aanbiedingen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.