Lenterecepten: hoofdgerechten

Maak kennis met al onze lekkerste hoofdgerechten voor de lente. Op deze pagina vind je inspirerende recepten, waarmee je gemakkelijk en snel een heerlijk gerecht op tafel zet.  

Indonesisch met een Nederlandse knipoog

Gado Gado met witte rijst, satésaus, gebakken uitjes & gekookt ei

Bereiding:
  1. Kook de eitjes naar wens. 
  2. Verwarm de componenten zoals op de verpakking is aangegeven.
  3. Schep de rijst op het bord.
  4. Schep de Gado Gado op het bord.
  5. Snij het gekookte eitje in twee gelijke stukken en leg ernaast.
  6. Strooi vlak voor het serveren wat gebakken uitjes over het gerecht.
  7. Eet smakelijk!

Ingrediënten per persoon:

  • 200 gram Gado Gado
  • 150 gram witte rijst
  • 50 gram satésaus
  • 10 gram gebakken uitjes
  • 1 eitje

  

Ingrediënten per persoon:

  • 130 gram kalkoenbiefstuk
  • 150 gram groentemix
  • 150 gram aardappeltjes in de schil

  

Lekker klassiek

Kalkoenbiefstukjes in jus met Italiaanse groentemix en aardappeltjes in de schil

Bereiding:
  1. Verwarm de componenten zoals op de verpakking is aangegeven.
  2.   Maak het bord op door de 3 componten tegen elkaar aan te leggen.
  3. Eet smakelijk!

  

Wit goud in de mix

Zalm met asperges, krieltjes, Hollandaise saus en peterselie.

Bereiding:
  1. Verwarm de componenten zoals op de verpakking is aangegeven.
  2. Schep de zalm, asperges en krieltjes op het bord.
  3. Serveer de saus over het gerecht óf serveer in een bakje.
  4. Eet smakelijk!

Ingrediënten per persoon:

  • 5 asperges (naar wens)
  • 1 kleine moot zalm (80 gram)
  • 150 gram aardappeltjes
  • 50 Hollandaise saus
  • Peterselie naar wens

  

Benieuwd naar het gehele lenteassortiment?

Combineer de heerlijkste lenteartikelen en maak je eigen lentemenu. Als klant bekijk je alle geselecteerde producten gemakkelijk in één overzicht. Ben je nog niet ingelogd? Log dan eerst in.