Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Afsluiten doe je natuurlijk met een heerlijk zoet dessert. Van chocolade paasdesserts tot smaakvolle wentelteefjes en eiwitrijke minishakes. We hebben de lekkerste (en makkelijkste) recepten voor je geselecteerd.
Fruitglaasje
Bereiding:
Neem een klein glaasje en vul tot de helft met fruitsalade.
Schep 1 eetlepel Griekse yoghurt op het fruit en spuit er wat slagroom op
Garneer met een takje rode besjes.
Eet smakelijk!
Ingrediënten per persoon:
100 gram fruitsalade
30 gram Griekse yoghurt
Slagroom naar wens
Rode besjes naar wens
Ingrediënten per persoon:
60 ml volle melk
50 ml kwark
15 ml dessertsaus
Mini shake met fruit & extra eiwit
Bereiding:
Voeg de volle melk, kwark de dessertsaus bij elkaar en meng (schudden of keukenmachine).
Schenk in glaasjes en garneer met een paar druppels van de smaak die gekozen is.
Eet smakelijk!
Wentelteefjes
Bereiding:
Laat de wentelteefjes ontdooien en bereid volgende advies op de verpakking.
Snij de aardbeien in partjes van 4 of plakjes.
Schep er een lepel mascarpone op en spuit er een toefje slagroom op.
Eet smakelijk!
Ingrediënten per persoon:
1 wentelteefje
30 gram mascarpone
6 aarbeiden
Slagroom naar wens
Ingrediënten per persoon:
25 gram walnoten
35 gram chocolade
1 vel bakpapier per 30 rotsjes
Walnootrotsjes
Bereiding:
Smelt de chocolade au bain-marie.
Hak de walnoten doormidden (grof) en voeg toe in gesmolten chocolade, meng goed.
Schep met een lepel de noten en leg op bakpapier, zet in koele ruimte of ijskast en laat 12 uur staan.